Noe å glede seg til

Astrid S kommer til Jugendfest

Popdronninga spiller på Color Line Stadion i august.

20 år gamle Astrid S er i ferd med å etablere seg på et stort internasjonalt nivå. 2016 var et stort år med debut EP, utsolgte turneer i US og Europa og hun fikk Spellemann for årets nykommer. Hun har ligget på topplistene i 21 land og peaket på 53. plass på Spotify Global Charts.

Siden gjennombruddet i 2014 har hun levert en rekke hits, og "Hurts So Good", "Breathe" og "Think Before I Talk" er allerede blitt klassikere, også utenfor Norges grenser. 

På toppen av dette har hun samarbeidet med blant andre Avicii; på den akustiske versjonen av hans hitsingel «Waiting for Love». I tillegg har hun deltatt på Shawn Mendes’ album med duetten «Air», samt skrevet og lagt vokal på låten «Dawn» med svenske iSHi.

Astrid S har nettopp vært på en verdensomspennende turné som har vekt stor oppmerksomhet internasjonalt. Denne inkluderte Terminalen Byscene, hvor hun leverte en fantastisk konsert i november. I likhet med resten av landet ble denne konserten helt utsolgt. I 2018 kommer popsensasjonen tilbake til Ålesund for å spille på Jugendfest, og det gleder vi oss veldig til! 

Billetter til Jugendfest kjøpes på Momentium-appen eller Tikkio

x