Noe å glede seg til

Amanda Delara til Terminalen

Amanda Delara blir omtalt som «landets mest spennende artist». Lørdag 3. november ser du henne på Terminalen!

For et og et halvt år siden slapp hun sin debutlåt, og siden det har hun gitt ut flere låter som har blitt streamet millioner av ganger, spilt på de største festivalene i landet, hatt sine første headliner-shows både i Oslo og i København og gitt ut sin debut-EP «Rebel». I mai ga hun ut sin andre EP, «Running Deep».

«Låtene på EP´n har flere tråder som henger sammen. Et av de viktigste budskapene er å ikke basere sine handlinger på andre mennesker sine forventninger til deg. Du er din egen helt.» - Amanda Delara

EP´n «Running Deep» består av fem låter, inkludert singlene «We Don´t Run From Anyone» og «Keep Your Dollars». Med EP´n vil Amanda understreke at det finnes positive og negative sider hos alle mennesker- men at man må sørge for at den positive siden vinner hele tiden. Frykt og demoner kan brukes som drivkraft om det gjøres riktig. Tittelsporet «Running Deep» ble til i den perioden hvor Amanda bestemte seg for å gjøre musikk på heltid, og skildrer det å gjøre drøm til virkelighet.

Amanda satte sine spor i 2017 med debut-EPen «Rebel» som trillet en femmer på terningen hos både Dagbladet og Gaffa, en kritikerrost remix av Karpe Diems «Gunerius» og viktige festivaler i inn- og utland. I vinter spilte hun på Red Bull 30 Days i Chicao blant artister som Migos, Khalid og Young Thug. Hun vant Gaffa-prisen for årets nykommer, en pris stemt frem av folket, og spilte sammen med Karpe Diem på Findingsfestivalen. I år står hun der selv med sitt eget show.

Bare et drøyt år etter at 20 år gamle Amanda fra Nes slapp sin debutlåt «Paper Paper» gjennom indielabelet GR:OW, hadde hun rukket å sjarmere hele landet med en rørende opptreden på VG-lista Rådhusplassen, fått internasjonal oppmerksomhet fra blant annet Interview Magazine og The Independent og hun kan vise til mange millioner streams. Hun har i tillegg jobbet mye i studio i både Norge og utlandet, og har blant annet jobbet med den Grammy-vinnende stjerneprodusenten The-Dream (Rihanna, Beyoncé, Justin Bieber, Kanye West m.fl) i Paris, og vi kan forvente å høre resultater av samarbeidet i løpet av året.

Dørene åpner kl 20
Konsertstart kl 21.30
ID: 18

Pris: 210,-
Billetter på Momentium-appen eller her: https://tikkio.com/tickets/5880-amanda-delara-terminalen

Amanda Delara
3. november
Terminalen Byscene
Dørene åpner kl 20
Konsertstart kl 21.30
ID: 18
>
x