Noe å glede seg til

Aldersgrense Jugendfest

​Det nærmer seg Jugendfest igjen og vi ønsker velkommen til det som skal bli tidenes festival i Ålesund. Her får du litt praktisk informasjon om aldersgrense, sikkerhet og alkoholservering.

Jugendfest 2015 blir arrangert fredag 21. og lørdag 22. august på Color Line Stadion. Vi hos festivalarrangøren Momentium ønsker at alle våre besøkende får en flott festivalopplevelse som gir gode minner for livet. For at festivalgjengerne skal få et positivt og minneverdig opphold på Color Line Stadion, booker vi kvalitetsartister som sørger for de musikalske minnene, vi samarbeider med en rekke leverandører som sørger for god mat og drikke og vi har et tett samarbeid med ulike sikkerhetsinstanser som sørger for at det skal være trygt for alle besøkende under festivalen. Sikkerheten står alltid i høysete under Jugendfest!

Som arrangør bruker vi betydelige økonomiske ressurser på sikkerhetstiltak og vi samarbeider tett med profesjonelle aktører fra politiet, Røde Kors, brannvesenet, ambulansetjenesten, vaktselskaper og sikkerhetsrådgivere.

Av sikkerhetsmessige årsaker er nedre aldersgrense satt til 15 år under årets Jugendfest. Det vil si at de som fyller 15 år i kalenderåret 2015 kan komme alene inn på festivalen . Det er viktig at besøkende tar med gyldig legitimasjon og vi presiserer at enhver forfalskning av legitimasjon vil bli politianmeldt.

Publikum under 15 år må ledsages av verge, en edru person over 23 år. Vi presiserer at dette er et arrangement for voksne. Det vil være trangt, mye folk i bevegelse og høy musikk. Foreldre som velger å ha barn med på konserten MÅ ha tilsyn til disse hele tiden og vi anbefaler at de forlater festivalområdet dersom det reageres på høy lyd, trengsel etc.. Vi anbefaler at voksne med barn benytter bakre del av konsertområdet hvor det er langt mindre trengsel enn fremme ved scenene. . Det er ikke egne områder dedikert for barn på festivalområdet.

All servering av alkoholholdig drikke er regulert av Alkoholloven. Egne vakter vil passe på at dette overholdes og ved eventuelle brudd vil vedkommende få klippet inngangsbånd og bli bortvis på festivalområdet umiddelbart.

Vi ønsker velkommen til en innholdsrik festivalhelg og vi anbefaler alle besøkende om å ta hensyn til hverandre og til å bidra til at Jugendfest 2015 blir nok et vakkert festivaleventyr for alle de tusenvis av menneskene som tar turen til Color Line Stadion.

God festival!

x