Noe å glede seg til

Alan Walker til Jugendfest

Gled deg til et gjensyn med den internasjonale stjernen fra Fana i august 2018!

På bare 3 år har Alan Walker tatt verden med storm. Han er en av få musikere som har overgått en milliard avspillinger på YouTube. Men enda viktigere, har DJen skapt en unik musikksignatur som inspirerer en hel generasjon. Ved å bruke den digitale verden som sin kreative plattform, har han skapt et eget univers der musikken hans utvikler seg kontinuerlig.

2016 ble det store året det tok for Alan Walker. Han ble oppdaget sent i 2015 av den norske artisten Gunnar Greve på en festival i begges hjemby Bergen. Walker signerte til Greves musikkselskap MER kort tid etter festivalen. Han kom inn i den globale musikkscenen med sin første singel "Faded" i desember 2015. Singelen har blitt streamet mer enn 1,6 milliarder ganger på digitale plattformer og ble den tiende mest streamede sangen på Spotify i hele 2016. "Faded" kom inn på Billboard Hot 100-listen, og ble sertifisert gull og platina i 29 land. Musikkvideoen passerte nylig 1,3 milliarder visninger på YouTube, i tillegg til å være den nest mest likte videoen på YouTube noensinne.

Alan Walker fulgte opp suksessen med singlene "Sing me to sleep" og "Alone". Begge har nådd utrolige tall på både YouTube og Spotify. "Alone" ble Walkers første # 1 singel på US Dance Radio Chart, noe som ble gjentatt for den neste singelen "Tired". Alan har gjort remixer av artister som Sia, XCX, Bruno Mars, Julia Michaels og Miley Cyrus. Han var på store turnéer i 2016 (der han tok turen innom blant annet Jugendfest) og 2017, både utsolgt headlinerturné i Europa og en tur innom USA, men også som support for Rihanna og Justin Bieber på deres turnéer.

Høsten 2017 kom først "The Specter" (en singel er dedikert til fansen). Denne ble etterfulgt av "All Falls Down" kort tid etter. Singelen har James Arthur og Noah Cyrus på vokal.

"All Falls Down" er også kick off-et til Walkers siste kampanje World Of Walker, som inkluderer nye singler, musikkvideoer og andre overraskelser. Kampanjen strekker seg fra september 2017 og inn i 2018, slik at gamle og nye fans kan se nye sider av den populære DJ-en. Så det er ingen tegn på at Alan Walker kommer til å senke farten i nærmeste fremtid.

I august kommer Alan Walker tilbake til Jugendfest 2018, og vi vet det kommer til å bli fantastisk stemning når han spiller alle gigahittene sine for 12.000 sunnmøringer på Color Line Stadion. Denne gangen med en svær produksjon, og mye større enn sist. 

Fra før er Axwell Λ Ingrosso, a-ha, Sigrid, Astrid S og Cezinando klare for Vestlandets største festival, som arrangeres 17.-18. august 2018. 

Billetter til Jugendfest kjøpes på Momentium appen eller Tikkio

Foto: Stian Andersen

x