Noe å glede seg til

Adam Douglas tilbake på Terminalen

Sjelfulle Adam Douglas tilbake på Terminalen 20. juni.

Billetter: https://tikkio.com/tickets/9186-adam-douglas-terminalen

Dører: 20:00
Show: 21:00
ID: 18
Pris: 399,-

Adam Douglas fant veien inn i de norske hjerter via tv-skjermen og «Stjernekamp» i fjor høst. Etter mange uker med imponerende vokalprestasjoner i ulike sjangere, gikk den ydmyke og rause artisten helt til topps i konkurransen.

Men den "ukjente" vinneren av Stjernekamp, var langt fra uoppdaget blant de som er interessert i blues og soul. Det sies at han har spilt på enhver brun kneipe i det ganske land. Selv sier han at han har spilt "en del". Han underdriver. Han sier at han er "ganske interessert i gitar", mens de som har hørt ham spille vil påstå at han er blant de beste i landet. Adam Douglas er en uamerikansk nordmann.

Etter Stjernekamp har Adam hatt det travelt. Han har spilt flere titalls konserter over hele landet, og i juli spilte han for over 10.000 festivalgjengere på Kongsberg Jazzfestival, da han varmet opp for verdensstjernen Sting.

I september kom albumet «The Beauty and the Brawn». Det ble laget analogt og ble produsert av legenden Geir Sundstøl. Resultatet viste seg å bli like ærlig og ekte som Adam selv.

- Jeg er svært fornøyd med helheten. Plata er langt fra perfekt, og det er det jeg elsker med den. Albumet er veldig «Adam», avslører han.

Foto: Torgrim Havari

Adam Douglas
20. juni
Terminalen Byscene
Dører: 20:00
Show: 21:00
ID: 18
Pris: 399,-
>
x