Noe å glede seg til

Bli med på Ålesund Live Afterparty med Get Dancy!

​Ta del i den morsomme festen for artister og publikum i forlengelsen av Ålesund Live. Når konsertene er ferdig på Sørsida er det bare å gå de få meterne inn på Terminalen, der blir det nemlig underholdning og feiring til de sene nattetimer i godt selskap.

Fredagen blir det et gledelig gjensyn med et av Oslos mest populære klubbkonsepter lørdag Gutta fra Get Dancy! inntar Terminalen og lager klubbfest slik som bare de kan.

Get Dancy! er et av Oslos lengstlevende og mest populære klubbkonsepter, og fyller måned etter måned Parkteatret på Grünerløkka til/(over) randen med danseglade mennesker. Musikalsk befinner de seg et sted mellom nydisko, house og euforisk popmusikk som garantert setter kroppen i bevegelse og får frem smilet. Deres klingende slagord har alltid vært «dans på deg brokk til indierock!» og selv om det kanskje ikke finnes empirisk dekning for at noe sånt har skjedd, ryktes det at disse lørdagene ført til minst en brukket ankel, en senebetennelse og utallige fysiske overanstrengelser på grunn av uhemmet og euforisk dansing. Vi kan ikke bare melde om negative og utmattende konsekvenser av Dancy-deltagelse, disse kveldene har også ført til en mengde highfives, kreative glowstick kreasjoner og ikke minst nye vennskap.


 

Åpent 23-02
Ålesund Live Afterparty
Fredag 16. juni
Terminalen Byscene
Åpent 23-03
ID: 20
>
x