Info

Her finner du praktisk informasjon om Jugendfest.

Har du spørsmål som du ikke finner svar på her, så kan du gjerne ta kontakt med oss direkte på info@momentium.no. Vi tar forbehold om at det kan forekomme endringer på denne siden opp mot arrangementet.

 • Festivalområdet

  Jugendfest arrangeres på Color Line Stadion.

 • Åpningstider

  Dørene åpner kl 18.00 fredag og lørdag. 

  Planlagt konsertslutt er ca kl 00.30 begge dager.

 • Spilletider / program

  TBA

 • Bytte billett mot inngangsbånd

  Noen dager før festivalen kan du bytte fra billett til festivalbånd, slik at du sparer tid når du kommer til festivalen. Mer informasjon om hvor og når kommer. 

  VIKTIG: Om du er over 18 år må du møte opp personlig og ha med gyldig legitimasjon for å få utdelt båndet ditt. Én person kan ikke hente ut bånd til flere. Det er ulike båndtyper for personer over og under 18 år, noe som krever at en legitimerer seg før en får bånd på armen. For de over 18 vil båndet bli satt på der og da. Man kan hente ut bånd til andre om den som skal ha båndet er under 18 år. 

  Vi oppfordrer alle som har mulighet til å benytte seg av dette tilbudet, så slipper man kø på festivaldagen. Det er MANGE som skal på Jugendfest i år og en må beregne god tid når en skal inn på festivalområdet. Når 12.000 mennesker skal båndes før en kommer inn på stadion, vil en måtte påregne kø og ventetid.

 • Aldersgrense og alkoholservering

  Som arrangør bruker vi betydelige økonomiske ressurser på sikkerhetstiltak og vi samarbeider tett med profesjonelle aktører fra Politiet, Røde Kors, brannvesenet, ambulansetjenesten, vaktselskaper og sikkerhetsrådgivere.

  Av sikkerhetsmessige årsaker er nedre aldersgrense satt til 15 år under årets Jugendfest. Det vil si at de som fyller 15 år i kalenderåret 2019 kan komme alene inn på festivalen. Det er viktig at besøkende tar med gyldig legitimasjon og vi presiserer at enhver forfalskning av legitimasjon vil bli politianmeldt.

  All servering av alkoholholdig drikke er regulert av Alkoholloven. Egne vakter vil passe på at dette overholdes og ved eventuelle brudd vil vedkommende få klippet inngangsbånd og bli bortvis på festivalområdet umiddelbart. Langing vil også medføre at festivalbånd klippes og vedkommende bortvises. All bruk av falsk legitimasjon vil bli anmeldt.

  Vi ønsker velkommen til en innholdsrik festivalhelg og vi anbefaler alle besøkende om å ta hensyn til hverandre og til å bidra til at Jugendfest 2018 blir nok et vakkert festivaleventyr for alle de tusenvis av menneskene som tar turen til Color Line Stadion.

 • Betaling på festivalen

  På festivalområdet vil det selges mat og drikke fra flere steder. Her kan du bruke kort og betaling gjennom Tikkio. Vi anbefaler alle å laste ned appen til Tikkio. Der kan du kjøpe alle produkter festivalen tilbyr, direkte på telefonen din. Du får da en QR-kode som scannes ved salgspunktet.

 • Mistet / Funnet

  Har du mistet noe under festivalen? Dagen etter festivalen rydder vi området og det som vi finner av hittegods samler vi opp, og deretter skjer utlevering på Momentium sine kontor på Giske fra mandag 19. august kl 09-16.

 • Handikappede / Ledsagere

  Det er veldig viktig for oss at Jugendfest er for alle, og spesielt opp mot funksjonshemmede prøver vi hvert år å bli bedre i tilretteleggelsen for at de skal få en fin festivalopplevelse. 

Ledsagerbevis: 
Ledsagerbevis er akseptert, mot at kortinnehaver kjøper én billett. Ledsager kommer da gratis inn.

  HC-parkering: Fremvis HC-parkeringsbevis til servicepersonell utenfor festivalområdet, og du vil bli henvist til riktig område.

  Inngang: 
Ordinær inngang benyttes. Her kan man velge om man vil ta vår HC-tilpassende vei til tribuneseksjonen, eller om man vil ut på gressmatten. Vi benytter et banedekke som er tilpasset rullestolbrukere.

  Toalett:
 Festivalområdet har egne HC-toaletter tilgjengelig, og disse er godt merket og skiltet. Ved toalettet vil det være servicepersonell som sørger for at ikke toalettene ikke benyttes av andre.

 • Parkering

  Vi anbefaler våre besøkende å ankomme festivalen uten bil da det er begrenset med parkeringsmuligheter i ved stadion.

  Handikapparkering er tilgjengelig på merkede plasser. Fremvis HC-parkeringsbevis til servicepersonell når du ankommer området, og du vil bli henvist til riktig område.

 • Røde Kors

  Røde Kors er tilgjengelig på området dersom det er behov for helsepersonell.

 • Mat

  For at festivalopplevelsen skal bli komplett, er det viktig med et godt og variert mattilbud. Det blir ulike utsalgssteder for mat på festivalområdet.

 • Drikke

  Det er egne utsalgssteder for alkoholfrie og alkoholholdig drikke på festivalområdet. 

  Drikke kan kjøpes direkte på telefonen din via Tikkio og drikke hentes ut i baren. Du kan også betale med kort i baren.

  Det kreves gyldig legitimasjon for kjøp av alkohol. Brukere av falsk legitimasjon vil bli bortvist fra festivalområdet og politianmeldt. Brudd eller forsøk på brudd på alkoholloven vil også føre til bortvisning fra festivalområdet.

 • Betaling på festivalen

  På festivalområdet vil det selges mat og drikke fra flere steder. Utsalgssteder for drikkevarer godtar kortbetaling og betaling via Tikkio. 

Vi anbefaler alle å laste ned Tikkio-appen. Der kan du kjøpe alle sorter drikkevarer festivalen tilbyr, direkte på telefonen din. Du får da en QR-kode som scannes ved salgspunktet.


  Last ned Tikkio for iPhone HER

  Last ned Tikkio for Android HER

  Billetter og produkter til Jugendfest kan kjøpes via Tikkio

 • VIP

  VIP-avdelingen byr på fantastisk mat, et utvidet utvalg av drikkevarer i baren, gode toalettfasiliteter og ikke minst god festivalstemning.

  Velkommen skal dere være!

  For eventuelle spørsmål, kontakt idar@momentium.no eller ronny@momentium.no

 • Nyttige festivaltips

  NOEN TING DU BØR HUSKE Å TA MED PÅ FESTIVAL

  - Solkrem

  - Godt fottøy

  - Regntøy

  - Genser/jakke til kvelden

  - Bankkort/telefon

  - Godt humør

  Følgende gjenstander er ikke tillatt på festivalområdet. Dette kontrolleres ved innslipp:

  •All former for væske, inkludert alkohol og hårspray.

  •Kniver, skrutrekkere, hammere, annet verktøy eller våpen og våpenreplika. Dette inkluderer selvforsvars- og sikkerhetsartikler

  •Spraybokser, sprittusjer, maling eller lignende. Alle pyrotekniske effekter, fyrverkeri, kinaputter eller lignende

  •Stoler, bord, benker og annet campingutstyr som er over bakkenivå

  •Store flagg, bannere eller lignende

  •Paraplyer, parasoller

  •Klær/dekor som kan utgjøre en fare for publikum, som halsbånd med lange spisse pigger

  •Profesjonelt kamerautstyr, speilrefleks og annet kamerautstyr med større linser eller der linsa kan byttes ut. Alt dedikert video og/eller lydopptaksutstyr

  •Amatørradioer og annet avansert sambandsutstyr som kan sende radiosignaler

  •Alle former for narkotiske stoffer, utenom medisiner utstedt i korrekt persons navn

  •Større mengder mat (se over for untak)

  •Dyr

  Listen er ikke å anse som komplett. Andre gjenstander kan også bli omfattet. Politiet varsles i alle tilfeller der materiell/gjenstander/substanser som ikke er lov i henhold til norsk lovgivning påtreffes.

  Sjekk i tillegg Norske konsertarrangørers festivalvettregler

 • Miljø

  Jugendfest er opptatt av å ta godt vare på miljøet vårt. Dette gjenspeiles i flere ting:

  - Vi bruker store ressurser på opprydding av festivalområdet og området rundt.

  - Vi jobber tett opp mot den lokale og moderne gjenvinningsbedriften Sunn-Trans for å ha de mest effektive og miljøriktige løsningene. 

 • Overnatting

  Jugendfest har ikke noe eget overnattingstilbud, men det er mange muligheter i nærområdet. 

  

http://www.volsdalencamping.no/  http://www.visitnorway.com/no/reisemal/vestlandet/...

 • Dyr

  Jugendfest er en pop- og rockfestival med mye høy lyd og med mange mennesker samlet på et lite område. Både med hensyn til dyr og publikum er det ikke tillatt å ta med dyr under festivalen.

x