Noe å glede seg til

The Dogs, Oslo Ess, Lüt

Hold av datoen 16, mars. Da kommer nemlig tre av landets beste rockeband til Terminalen!

The Dogs
Nytt år, nytt album, ny turnè! Det handler selvsagt om Norges mest hardtarbeidende band, The Dogs, og like selvsagt som at guttene er klare med et nytt album så har de valgt å legge et av stoppestedene på turnèen innom om oss her på Terminalen også!

16.mars er datoene og frontmann, Kristopher Schau, har noen klare formeninger om hvorfor hele byen skal ta turen:
«Ooooh ja, landets diggeste backstage. Grunn nok aleine til at vi gleder oss til denne kvelden. Samma med skiltet utafor. Å se navnet sitt på kinoskiltet der er verdt hele den lange, fæle bilturen. Men det er jo byen, sjappa og publikum som gjør at vi kommer tilbake år etter år, og i 2019 så fyller vi sjappa. Må få lagt ned et Dogs-kumlokk utafor Terminalen og. Det har dere fortjent, synes jeg.»

Oslo Ess
Oslo Ess slapp "Frie Radikaler" i begynnelsen av 2018 med blant annet singlene «Jeg vil ikke!» og «Leter etter deg». Med sine fire foregående album har den kreative og produktive gjengen i Oslo Ess høstet lovord, fått femmerne og sekserne kastet etter seg, vært listet på radio sammenhengende siden debuten og blitt nominert til Spellemann. I 2012 satte de uoffisiell norgesrekord med hele 210 konserter i løpet av ett år.

Bandet er fortsatt et av de mestspillende i landet og er kjent for sine energiske konserter der de gir alt av seg selv til sin dedikerte fanbase.

Lüt

LÜT har tross sin korte karriere flere meritter på lista; de ble Ukas Urørt med låta "Du Vet Ingenting" i 2016 og ble finalister i Urørtfinalen i 2017 og Metallica-trommis Lars Ulrich hyllet både bandet og låta "BoyToy" i radioprogrammet sitt "It’s Electric". De ble også nominert til Spellemannsprisen i kategorien "Årets Nykommer & Gramostipend 2017" og til P3 Gull i kategorien "Årets beste liveartist 2017" .

Dører: 19:00
Show: 20:00
ID: 20

Pris: 349,- (studenter 249,-)
Billetter: https://tikkio.com/tickets/7382-the-dogs-oslo-ess-lut-terminalen

x