Noe å glede seg til

Terminalen Unplugged // Lisa Uhlen

​Lisa Uhlen er klar for Terminalen Unplugged 31. mars!

Lisa Uhlen er en artist som krysser leken elektropop med rufsete grunge. Resultatet er vågalt, frisk og fengende. Den 9. mars slipper hun sin neste singel, Out With The Old, hvor hun tar et knallhardt oppgjør med gammeldagse holdninger som diskriminerer, undertrykker og skaper urettferdighet, i en urban, sløy og rampete innpakning. Låta er mørk, direkte og veldig catchy!

I forbindelse med slippet drar Lisa Uhlen på sin første Norgesturné. Med seg på turneen har hun dansere som tidligere har danset for artister som Linda Vidala, Alexandra Joner og Admiral P, og med dem har hun skapt en energibombe av et sceneshow som oser av attitude, girl power og spilleglede. På konsertene vil Lisa presentere flere nye låter som hun har jobbet med det siste året. Mye av materialet har ikke vært spilt tidligere, så det er et nytt, opprustet og eksklusivt liveshow som møter publikum i mars.

«I oppveksten har band som Alice in Chains, Pearl Jam og Opeth snurret i platespilleren min, og jeg har funnet mye inspirasjon i musikken til disse bandene, samtidig som jeg inspireres veldig av dagens popartister, og spesielt dem som tør å gå sine egne veier, kjører en litt egen stil, de som skriver gode tekster og ikke er redde for å ytre sine meninger», forteller Lisa.Norgesturneen har hun jobbet med svært lenge: «Jeg er så takknemlig for at folk ønsker å komme på konsertene mine og høre musikken live, og jeg vil jeg gi dem en ordentlig bra opplevelse som de kan huske lenge. Når jeg selv er på konsert elsker jeg å se gode liveartister som gir av seg selv når jeg har kjøpt billett og ‘vi endelig møtes’, og jeg synes formidling er så vanvittig viktig! Derfor har jeg satset stort i år, fått tak i rågode dansere og skrevet mye nytt og spennende materiale, slik at turneen blir episk og de som kommer for å se får en solid liveopplevelse.»

Dørene åpner kl 20
Konsertstart kl 21
ID: 18

Pris: 80,-
x