Noe å glede seg til

Terminalen Rock Cinema // School of Rock og This is Spinal Tap

​Terminalen Rock Cinema inviterer til filmvisning med fri entré torsdag 14. september. På disse kveldene skal vi dykke ned i historiene til de mest innflytelsesrike artistene og bandene vi har hatt. Vi viser først film på storskjerm, og resten av kvelden viser vi konserter og liveopptak.

Se School of Rock og This is Spinal Tap i godt selskap og i en god sofa. Vi viser filmen i HD-kvalitet. Stor skjerm, stor lyd. Baren er åpen og vi tilbyr filmsnacks.

----------------------
School of Rock (2003)

Dir: Richard Linklater
Stars: Jack Black, Mike White, Joan Cusack

School of Rock er en amerikansk film fra 2003. Den er skrevet spesielt for Jack Black.

Filmen handler om Dewey Finn. En "wannabe"- rockestjerne som utgir seg for å være vikarlæreren Ned Schneebly og får seg jobb på Horace Green Elementary School. Da han finner ut at ungene kan spille musikk, bestemmer han seg for å starte et rockeband som rektoren og foreldrene til elevene ikke får vite om.

-------------------------
This is Spinal Tap (1984)

Dir: Rob Reiner
Stars: Rob Reiner, Michael McKean, Christopher Guest

This is Spinal Tap er en amerikansk fiktiv dokumentarfilm fra 1984 om det britiske heavy metal-bandet Spinal Tap. Handlingen finner sted under bandets 1982-turne i USA i forbindelse med lanseringen av bandets siste LP Smell the Glove og er bygget opp ved hjelp av intervjuer, kommentarer og klipp fra turneen.

Filmen er en satire over band som Led Zeppelin, The Who, Queen, Aerosmith, Kiss, Black Sabbath, Judas Priest og The Beatles, og i forbindelse med forberedelsene til filmen fikk de blant annet hjelp av bandet Saxon. Skuespillerne selv er habile musikere og spiller det meste av musikken selv. Mye av filmen er også basert på improvisasjon.

-------------------------

Dørene åpner kl 19
School of Rock fra kl 20
This is Spinal Tap fra kl 22
ID: 18
CC: Gratis

x