Noe å glede seg til

Terje Sporsem - Religion. Ekstrashow

​For en formidabel respons på Terje Sporsem "Religion"! Showene 24. november og 25. november og 9. desember på Terminalen er utsolgt, derfor har vi satt opp en ekstraforestilling også lørdag 9. desember!

Terje Sporsem er endelig tilbake med et nytt helaftens standup-show som tar for seg et av de morsomste, men også mest ømfintlige temaene som finnes, nemlig religion. Med seg på regi har han den prisbelønte regissøren Per-Olav Sørensen som blant annet står bak NRK-suksessen «Nobel». 


Etter flere års søken som ungdom fikk Terje aldri svar fra Gud, og ga til slutt opp. Siden den gang har han latt seg forundre og fascinere av mennesker som mener de har fått svar og som vier livet sitt til skrifter i en bok.

Hva får en gjeng trøndere til å konvertere til islam og reise til Syria for å kjempe med IS? Hvorfor protesterte ingen da Abraham ville omskjære alle? Var Moses helt tilregnelig? Og hvorfor ønsket ikke Muhammed å bli avbildet? Dette er noen av spørsmålene Terje stiller seg i sitt nye show.

Med sitt forrige show «KRIG» viste Terje at man kan spøke med alvorlige temaer og allikevel få folk til å le. Denne gangen blir det enda morsommere!

Dørene åpner kl 21
Showstart ca kl 21.30
ID: 18


Pris: 390,-
Studenter: 315,-

Billetter: https://tikkio.com/tickets/3977-terje-sporsem-religion-terminalen-ekstrashow

x