Noe å glede seg til

Sushi X Kobe

Fredag 5. Oktober slipper Sushi X Kobe det etterlengtede albumet «Døden lever lengst» og legger i den anledning ut på tur over hele Norge i 2019. 25. januar kommer de til Terminalen!

Sushi x Kobe har gjort seg bemerket for deres blanding av surrealistiske, bekmørke tekster over knallharde trapbeats. Et show med dem kan minne mer om en blanding av en metallgig og et slagsmål på en fotballpub enn en rapkonsert.


Etter deres konsert på Slottsfjell i 2016 skrev Journalist Oda Faremo Lindholm i Dagsavisen: “Slottsfjellopptreden var en manifestasjon av den aggressive energien som står når ungdommer samler seg og hører på hard musikk, være seg trap, punk eller metal.”

Onge Sushi Mane, Kobe og FAKETHIAS har gjort stor suksess de siste årene, både sammen og hver for seg. Vi snakker streaming i millionklassen, tung radiorotasjon og fulle konserter i både Norge og Danmark.

«At være til koncert med $ushi x Kobe føles lidt som at sidde bundet i en stol og blive stopfodret med sashimi.» - GAFFA Danmark ★✩✩✩✩✩

Dørene åpner kl 20.00
Konsertstart kl 22.00
ID: 18


Pris: 299,-
Billetter til salgs fredag 5.10 kl 11
Billetter: https://tikkio.com/tickets/6922-sushi-x-kobe-terminalen

x