Noe å glede seg til

Sushi x Kobe // Ålesund Live Afterparty

​Ta del i den morsomme festen for artister og publikum i forlengelsen av Ålesund Live. Når konsertene er ferdig på Sørsida er det bare å gå de få meterne inn på Terminalen, der står nemlig selveste Sushi x Kobe på scena!

Onge $ushimane (Emir Hindic), Kobe-Wan Kenobi (Kristoffer Uthaug) og THIAS (Mathias Humlen) utgjør trioen Sushi x Kobe. De ble fort en undergrunnsfavoritt i begynnelsen av 2014 da singelen “Wadadadeng” ble sluppet på Soundcloud. Suksessen ventet ikke på dem, og straks var Sushi x Kobe på alles lepper.

Signert til Yoguttenes label YGMG $vai har Sushi x Kobe gitt ut fire singler og tre EPer. EPen ”Japan” ble sluppet mars 2015, og samme året presenterte de hvert sitt soloprosjekt under Sushi x Kobe med EPene ”Sushis sommer” og ”Kobes vinter”.

Låten ”Tenker feil” er duoens mest avspilte låt på Spotify med 2 500 000 avspillinger. Deres tredje singel ”Aldri for mye” er Sushi x Kobes første kommersielle hit, med heftig avspilling på både NRKP3 og NRKMP3 og har over 1 000 000 avspillinger på Spotify. Med beina plassert i begge leirer, det kommersielle og i undergrunnen, er Sushi x Kobe blitt et nasjonalt navn med et tydelig innovativt preg på hiphopmiljøet i Norge.Under by:Larm 2015 fikk Sushi x Kobe vist det nådeløse engasjementet de skaper live. Nådeløstheten fikk dem booket til oppvarmingshelgen på Roskilde sommeren 2015, som det fremdeles prates legendarisk om. De har også spilt for et utsolgt Pumpehuset (København) etter singlen ”Tenker feil” nådde Topp 50-listen i Danmark.

Da Sushi x Kobe opptrådte for et nesten utsolgt Rockefeller januar 2017, fikk Sushi x Kobe vist seg som en av Norges mest spennende liveartister. Live presenterer de et energisk show hvor låtene beveger seg i hele spennet mellom fest og alvor. Sushi x Kobe live er voldsomt, rått og svett.

Høsten 2015 mottok Sushi x Kobe talentpris fra Bergen Kommune og har spilt på flere store festivaler som Slottsfjell, Roskilde, Øyafestivalen og Pstereo.
Dørene åpner kl 00
Konsertstart kl 00.30
ID: 20
Pris: 199,-
x