Noe å glede seg til

STISEMA

​STISEMA holder koken etter Rotlaus-konserten på Terminalen 23. september!

2016 var et travelt år der han blant annet delte scene med navn som Tiësto, Alan Walker, The Magician, Lost Frequencies og Sam Feldt for å nevne noen.

På jevnlig basis så spiller han shows på nattklubber over hele Norge, ved siden av disse showene så opptrer han også regelmessig på nattklubber i London og har også spilt på en rekke nattklubber i både Kroatia, Tyrkia og Miami, for ikke å nevne at han varmet opp for Kygo på Kygo Hotel under Bergenfest 2015.

Sommeren '16 slapp han sin første single; 'Hold On’, sammen med Es May, som nådde 1. plass på "Viral Norway" på Spotify i løpet av kort tid.

Siden hans debut single så har han vært headliner for Studentuken på Stavkroa i Hemsedal, og ikke minst X Games Norway, der han har spilt for tusenvis av mennesker.

I 2017 så langt har han sluppet flere remix'er som har streamet flere millioner ganger tilsammen, hvor hans siste remix av Kygo sin nye låt 'It Ain't Me' blandt annet blir spilt fast av store DJ's som Felix Jaehn, Martin Jensen og Throttle i deres shows.

Sommeren blir travel for STISEMA, der han bla skal spille main-stage på Lithauens største EDM festival; Radistai Village, og flere klubber og festivaler i bla. Norge, Spania, og Kroatia.
I tillegg til dette hører du radioshowet hans; 'Kiss @ The Club med Stisema' hver fredag og lørdag kveld på Kiss Norge!

Følg eventyret hans på snapchat og instagram: stisema

Åpent 00-03
ID: 20

CC: 100,-
Billetter: https://tikkio.com/tickets/3021-stisema-terminalen
Gratis for studenter

x