Noe å glede seg til

Backstreets - Springsteen-hyllest

​Backstreets - a Tribute to Bruce Springsteen på Terminalen lørdag 3. mars 2018. Hold datoen og sikre deg billett!

Har du opplevd Bruce Springsteen live? I så fall vet du hva det handler om – en karismatisk frontfigur, et strålende band, og et låtmateriale som overgår det meste. Rett og slett et fyrverkeri av en konsert.


Det er nettopp dette Backstreets tilstreber seg – å gi en fantastisk konsertopplevelse.

Backstreets er 10 rutinerte musikere som spiller opp til en hyllest til Bruce Springsteen. De spiller sanger fra hele Springsteen sin låtkatalog.

Etter å ha spilt de siste 9 årene på Østlandet er de nå endelig klare for å spille på Terminalen Byscene i Ålesund.

De siste årene har vært fylt med høydepunkter for bandet. Et av de største var å ha med seg Bo Sundstrøm fra Bo Kaspers orkester som gjesteartist på John DEE (Rockefeller). En konsert som også ble filmet og utgitt på Blu-Ray.

Andre høydepunkter var å spille med Vini «Mad Dog» Lopez (originaltrommis i The E-Street Band) og Ed Manion (legendarisk saxofonist og medlem i Bruce Springsteens E-Street Horns).
Spilling på festivaler har det også blitt. På Glengfestivalen, på deres hjemmebane, fikk de også med seg Frode Alnæs som gjesteartist.

Det er med andre ord et rutinert og feststemt band som kommer og spiller alle Springsteen sine monsterhits. Dette blir fest!

Dørene åpner kl 20
Konsertstart kl 21
ID: 20

Pris: 249,-
Billetter: https://tikkio.com/tickets/3656-springsteen-hyllest-terminalen

x