Noe å glede seg til

SPIRE (U18): Kjartan Lauritzen

​Spire er en konsertserie for ungdom under 18 år. Spire er et samarbeid mellom Terminalen, Ung i Ålesund og kulturavdelinga i Ålesund kommune. Torsdag 19. mars blir det konsert med Kjartan Lauritzen.

Billetter i salg 14. januar kl 12:00.

Kjartan Lauritzen har på rekordtid gått fra å være en nesten normal gutt fra Balestrand i Sogn & Fjordane, til å bli hele Norges nye rap-superhelt. Med sitt breie sognemål tok han først Bergen med storm, før resten av landet åpnet øyner og ører for bygdegutten. En gledesspredende karakter og et sjeldent godt rapteknisk talent, la grunnlaget for reisen som til nå har gjort han til en av Norges mest populære artister uten noe majorlabel i ryggen. I 2017 fikk han terningkast 6 av P3 for EP’en “Fenomenet”, og i 2019 kom hans siste prosjekt “Game Boy”. Bergens Tidende mente gutten nådde nye høyder med utgivelsen, og flere av singlene prydet listene til P3 og P1.

Han vokste raskt ut av små konsertscener, og erobret festivalscener bare et år etter han startet som artist. Nå headliner han noen av Norges største festivaler, og det er ikke uten grunn. Showet han leverer er annerledes. Han byr på seg selv, og skaper en unik kontakt med publikum samtidig som fremførelsen av musikken er på lik linje som de aller største rapartistene i Norge. Nå er han klar for å erobre Terminalen og du er velkommen!

Dører 18:00
Show 19:00
Fri aldersgrense

Pris 199,-
Billetter https://tikkio.com/tickets/13788-spire-u18-kjartan-lauritzen-terminalen

x