Noe å glede seg til

Sommerfesten på Giske

Peace, love & understanding på Giske!

Sommerfesten er verdens største vennefest og det er Peace, Love & Understanding som står i fokus. Vi begynte i et naust for over ti år siden og i dag er vi en av Norges største festivaler.

Sommerfesten er løftet fram av et enormt engasjement og masse kjærlighet. Dugnad og lokalt driv kombinert med store mengder kaker fra de lokale kakebaketradisjonene skaper en fantastisk energi som alle tilreisende får nyte godt av. I 2012 hadde festivalen besøk fra over 50 nasjoner og var vertskap for media fra hele Europa og i 2013 flyttet vi festivalområdet tilbake til Øygardshamna, i nærområdet hvor festivalen ble arrangert de første årene. Sommerfesten på Giske er, og vil alltid være, en festival utenom det vanlige. En festival som elsker å kombinere sjangere og band i alle faser av karrieren.

Som følge av COVID-19 kan ingen festivaler i Norge arrangeres i sommer. Det gjelder også Sommerfesten på Giske.
Verdens beste festival, slik vi hadde planlagt den, må vente til neste år. Helsa kommer først, og nå er det viktig at vi tar vare på hverandre og følger rådene fra myndighetene.

Sommerfesten blir likevel markert i år, blant annet med vårt viktige prosjekt #spleismedplast. Også det på en annerledes måte, så klart. Vi kommer med mer informasjon om dette snart.

Om du har spørsmål er det bare å sende oss melding.

Vi håper dere har det bra etter forholdene og gleder oss veldig til å se dere igjen. Ta vare på hverandre så lenge.

x