Noe å glede seg til

Sommerfesten på Giske

Peace, love & understanding på Giske!

Sommerfesten er verdens største vennefest og det er Peace, Love & Understanding som står i fokus. Vi begynte i et naust for over ti år siden og i dag er vi en av Norges største festivaler.

Sommerfesten er løftet fram av et enormt engasjement og masse kjærlighet. Dugnad og lokalt driv kombinert med store mengder kaker fra de lokale kakebaketradisjonene skaper en fantastisk energi som alle tilreisende får nyte godt av. I 2012 hadde festivalen besøk fra over 50 nasjoner og var vertskap for media fra hele Europa og i 2013 flyttet vi festivalområdet tilbake til Øygardshamna, i nærområdet hvor festivalen ble arrangert de første årene. Sommerfesten på Giske er, og vil alltid være, en festival utenom det vanlige. En festival som elsker å kombinere sjangere og band i alle faser av karrieren.

I 2019 blir Sommerfesten på Giske todagersfestival - én for de over 18 år og én for familien, og flere aktiviteter enn noen gang!

Ta med deg familien, vennene dine eller kom helt alene. Vi garanterer en helt spesiell festivalopplevelse på Giske 29. og 30. juni. 

Lørdag 29. juni: https://tikkio.com/tickets/8487-sommerfesten-pa-giske-2019 (billetter)

Søndag 30. juni: https://tikkio.com/tickets/8488-sommerfesten-for-barn (spleis)

x