Noe å glede seg til

Skambankt

​Kryss av lørdag 24. ferbuar i almanakken. Da kommer nemlig Skambankt til Terminalen!

Skambankt er et kompromissløst hardrockband fra Jæren i Rogaland, med over 20 års erfaring. Bandet har tilbakelagt utallige turnéer og gitt ut fem kritikerroste album, som alle har herjet Norges offisielle albumliste, VG-lista topp 40. Bandets forrige album ‘Sirene’ (2014) gikk rett inn på førsteplassen og høstet 15 femmere. I 2014 stakk de av med Spotify-prisen for ‘årets innovatør’ under Spellemannprisen. Nå er det snart duket for bandets sjette album. Men først slippes det turnédatoer.

Skambankt ble startet ved en tilfeldighet i 1994 da et annet band ikke kunne stille til avtalt spillejobb. I løpet av noen timer hadde bandmedlemmene skrevet ni sanger som ble framført samme kveld. Etter dette skulle det ta 10 år før deres ordentlige debut kom ut, deres selvtitulerte album fra 2004. Skiva gav umiddelbare etterskjelvinger og mersmak hos en raskt voksende fanskare. Skambankt er i dag regnet som et av Norges største band innen rockesjangeren.

Frontmann Terje Winterstø Røthing kommenterer;

"2018 nærmer seg med stormskritt. Plateslipp nærmer seg med stormskritt. Turnéslipp, derimot, er endelig her! Vi gleder oss noe så sinnsykt til å komme ut og spille igjen. Etter tre år med studiobygging, låtskriving og innspilling, kan vi ikke uttrykke sterkt nok hvor mye vi ser fram til å komme igang med det beste vi vet, nemlig konserter."Nytt album kommer tidlig 2018 via Indie Recordings.BANDMEDLEMMER:

Terje Winterstø Røthing - Vokal, gitar

Hans Egil Løe - Gitar, vokal

Tollak Kalvatn Friestad - Bass

Børge Sageng Henriksen - Trommer

Jonny Engelsvoll - Tangenter

Dørene åpner kl 20

Konsertstart kl 21.30

ID: 18

Pris: 349,-

Billetter: https://tikkio.com/tickets/3896-skambankt-terminalen

Billettsalg starter førstkommende fredag kl. 09.00

Foto Eirik Halvorsen

x