Noe å glede seg til

Utsolgt! Mark Knopfler

​Dette er én av tre konserter i Norge under den kommende Europa-turnéen.

NB! Ingen support. Mark Knopfler på scenen presis kl 20:00

Den levende legenden og tidligere Dire Straits-frontmannen spiller i Sparebanken Møre Arena 7. juni neste år. Billettsalget starter 1. november kl 10.00.

- Det er en stor glede å kunne fortelle at en av de største og mest kritikerroste artistene gjennom tidene tar turen til Ålesund til sommeren. Dette er én av tre norske byer han og bandet besøker i forbindelse med den kommende turnéen. Billettene slippes torsdag neste uke, og da anbefaler vi de som vil sikre seg plass å sitte klar, sier Ante Giskeødegård i Momentium. 

Supergitaristen slipper sitt niende studioalbum (solo), «Down The Road Wherever» 16. november, og reiser på turné i Europa og USA med bandet sitt fra april til september 2019.

Bandet består av hele ti mann som de fleste har jobbet med Mark de siste to tiårene: Guy Fletcher (keyboard), Richard Bennet (gitar), Jim Cox (piano), Mike McGoldrick (fløyte), John McCusker (fele og cister), Glenn Worf (bass), Danny Cummings (perkusjon), Ian Thomas (trommer), og de nye i bandet er Graeme Blebins (saksofon) og Tom Walsh (trompet). 

Dørene åpner kl 18:00
Konsertstart kl 20:00
NB! Ingen support. Mark Knopfler på scenen presis kl 20:00
Fri aldersgrense (personer under 15 år må være i følge med voksen)

Det blir kun lagt ut ståplasser på konserten.
HC og ledsager med bevis har eget tribunefelt. Man kjøper vanlig billett, så kommer ledsager gratis inn mot fremvisning av bevis.
Resten av tribunen vil være åpen for alle. Man kan ikke reservere seg plass der, så det er først til mølla.

Pris: 849,-
Billetter i salg fra 1. november kl 10.00
Billetter: https://tikkio.com/tickets/7102-mark-knopfler-sparebanken-more-arena

x