Noe å glede seg til

Marie & Christine

​Det er med stor glede vi ønsker de to kuleste damene i musikk-Norge tilbake til Terminalen. Lørdag 1. april skal det danses til de sene nattetimer når P3-jentene Marie Komissar og Christine Dancke tar styringen over musikken. Stikkord: bass, varmt, frekt, sexy.

Marie Komissar

Parallelt med at en rekke norske klubbkonsepter og produsenter sprenger taket for hva vi trodde norsk musikk kunne være; varmt, frekt, sexy og sensibelt, har noen få utvalgte i radioverdenen vært pådrivere for mye av det samme. P3-programleder og pådriver bak de suksessfulle klubbkonseptene Cloudbusting og Frekk + Freidig er en av de. Hun har en smooth smak det virkelig skimrer av.
På radio er hun statskanalens garantist for den mjukeste housen og RnB, men ute i natta drar Marie på.

Christine Dancke
Norges viktigste DJ? Christine Dancke er popelsker, programleder og en av Norges største radiostjerner. I tillegg har hun et lørdagsshow på NRK P3, som tar klubbmusikk i alle former på alvor, og hun har spilt alle avskygninger av klubbmusikk på alle steder du kan tenke deg å finne et dansegulv i Norge. Få kan lage stemning slik Christine kan, og hun er en av landets viktigste ambassadører for klubbmusikk i Norge.

Åpent 22-03
ID: 20

CC: 100,-
Billetter: https://tikkio.com/tickets/2497-marie-christine-terminalen

x