Noe å glede seg til

Julefilmkveld

​Terminalen inviterer til Julefilmkveld og viser Hjemme Alene 1 og 2 onsdag 20. desember. Fri entré.

Det nærmer seg jul og hva gir vel mer julestemning enn gode julefilmklassikere? Se Hjemme Alene 1 og 2 i godt selskap og i en god sofa. Vi viser filmen i HD-kvalitet. Stor skjerm, stor lyd, varmt godt lokale. Baren er selvfølgelig åpen og vi tilbyr filmsnacks (popcorn).


-----------------

Hjemme Alene (1990)

Åtte år gamle Kevin McCallister (Macaulay Culkin) har akkurat blitt mannen i huset, og det over natten. Siden han ved ett uhell ble glemt igjen da familien styrtet avgårde på juleferie, får Kevin det travelt med å gjøre huset klart til jul - men det er ikke akkurat julepynt og dekorasjoner han fyller stuene med. To klossete innbruddstyver er nemlig i ferd med å bryte seg inn i familiens hus, så for å gi dem en skikkelig velkomst stiller Kevin opp ett imponerende batteri av feller.

Dir: Chris Columbus
Stars: Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern

-----------------

Hjemme Alene 2 (1992)

Kevin McCallister er tilbake! Denne gangen er han i New York, med nok kontanter og kredittkort til å gjøre byen til sin egen, private lekegrind! Men Kevin blir ikke alene så lenge, for de beryktede "våte bandittene", Harry og Marv, som fremdeles har arr etter det forrige møtet, er også på vei til New York. De planlegger et stort julekupp, men Kevin ønsker dem velkommen med et batteri av feller de klossete bandittene aldri vil glemme!

Dir: Chris Columbus
Stars: Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern

-----------------

Dørene åpner kl 19
Hjemme Alene fra kl 20
Hjemme Alene 2 fra kl 22

ID: 18
Fri entré

x