Noe å glede seg til

Jekketur: Dårlig Vane + A-laget

NMG-Eldre slår seg sammen med NMG-yngre og kjører en helaftens-turné med A-laget og Dårlig Vane. 29. mars 2019 kommer de til Terminalen.

Velkommen til Tour de Jekk!

A-LAGET:Gjennom mixtapeserien Nokke Feita, og ikke minst en rekke legendariske konserter, har A-laget - bestående av Store P, Vågard, Girson og DJ Boge - bygget seg en hard kjerne av fans. A-laget kan trygt sies å være et undergrunnsfenomen på vei mot kultbandstatus.I sommer ble A-lagets tre nye låter ble sluppet uten forvarsel eller promokjør, og ble godt mottatt av både anmeldere og lyttere. Bergens Tidendes anmelder kalte A-lagets tre nye låter “...et behagelig gjenhør med gruppen, som uunngåelig nok er blitt bedre med alderen.

DÅRLIG VANE:
Dårlig Vane slapp sin første EP, «71», i 2016. Den inneholder blant annet megahiten «Gikk I Bakken», som har og 7 millioner plays på Spotify. Samme år ble de trukket frem av BT som en av de som imponerte mest under bransjefestivalen Vill Vill Vest i , og fikk 6 av 6 hjerter i anmeldelsen.
Senere har de gjort seg bemerket med blant annet P3-prisen Årets Urørt 2017.
Siden da har de gitt ut en haug låter, sluppet musikkvideoer og spilt på flere festivaler.
Februar 2018 hadde de sin første headliner-konsert på USF Verftet i Bergen, som gikk over all forventning, og blant annet fikk 5 av 6 hjerter av BT.
Dører kl 20.00
x