Noe å glede seg til

Green Day + Special guests: Manic Street Preachers + Frank Carter & The Rattlesnakes

Konserten er utsolgt.

Et av verdens aller største band spiller på Color Line Stadion 31. mai 2020, som eneste stoppested i Norge på sin kommende verdensturne.

I tillegg til å annonsere at de reiser på en global stadionturné slipper de singelen «Father Of All...» fra det kommende albumet Father Of All... som gis ut 7. februar 2020 via Reprise/Warner Records.

Rockebandet Green Day, ofte omtalt som «verdens beste liveband», er kjent for å levere musikk og show av høyeste kvalitet.

Gruppa, som består av Billie Joe Armstrong, Mike Dirnt og Tre Cool, slo igjennom i 1994 med albumet «Dookie» og låter som «Basket Case», «Long View» og «When I Come Around».

Siden da har de hatt en enorm suksess og blant annet mottatt fire Grammy-priser for beste alternative album, beste rockealbum, årets låt og beste rockealbum. De elleville punkrockerne har solgt over 80 millioner album og er et av verdens mestselgende band innenfor sin sjanger. «American Idiot»-albumet solgte over 12 millioner plater alene.

Vi er stolte over å invitere et av verdens aller største band til Ålesund og Color Line Stadion 31. mai 2020, som bandets eneste konsert i Norge dette året. Velkommen!

Special Guests: Manic Street Preachers + Frank Carter & The Rattlesnakes

Fri aldersgrense.

Konserten er utsolgt.

Foto: Pamela Littky

x