Noe å glede seg til

DJ FMC

​DJ i verdensklasse spiller opp til lørdagsfest på Terminalen 30. september!

DJ FMC fra Oslo er et kjent ansikt i musikkmiljøet i Norge. Han har en sterk lidenskap for musikk, og har vunnet Red Bulls NM for DJs to ganger. Med gode tekniske ferdigheter og energisk tilværelse på scenen, skapes det en ekte og eklektisk atmosfære. Musikken han spiller strekker seg fra hiphop til house, og kan til tider oppleves i en naturlig mashup mellom sjangere.


 

Har en lang liste med spillejobber bak seg. I Norge har han spilt på blant annet Hovefestivalen, Øya Natt og Slottsfjell & Skral festival. Etterspørselen har videre ført til jobb i utlandet de siste årene. Blant annet til New York og radioprogrammet The Rub, som er kuratert av Brooklyn Radio med selveste DJ Ayres, Cosmo Baker & DJ Eleven. Han har også spilt på klubber i Melbourne Australia, vært på turne med Red Bull i Sør-Amerika og spilt på klubber og festivaler i Europa. Høsten 2016 spilte han for TV-programmet Stjernekamp på NRK, og er fast DJ for rapperen Son of Light. Han har turnert med Karpe Diem, Cezinando & Sandra Lyng.
Under sitt eget navn Sebastian Emes produserer han melodiøs house musikk og som har høstet god kritikk. Deriblant låten «Keep On», med 300.000 streams på Spotify. Han har også gjort remixer for Sandra Kolstad og Son of Light, Numa Edema deriblant som fikk rotasjon på NRK P3. Han er aktuell med sin siste singel "Body Over Mine" som har blitt delt av blogger som Dancing Astronaut & discobelle. Han er å finne på flere festivaler i sommer som blant annet Skral, Ekstremsport Veko & ØyaNatt.
x