Zara Larsson

​Popsensasjonen Zara Larsson spiller på Ålesund Live lørdag 17. juni!

- Vi har arbeidet lenge for å få Zara til Ålesund, og vi er veldig stolte av at det nå endelig har blitt en realitet. Etter enorm suksess de siste par årene har hun nå etablert seg på stjernehimmelen som en av de virkelig store, og dette blir en sjelden mulighet til å oppleve en verdensstjerne på nært hold, sier en fornøyd bookingsjef, Steffen Kjevik.

Zara har vært en av Sveriges mest bemerkelsesverdige artister i 2016. Ikke bare har megahiten «Lush Life» nådd over 500 millioner streams(!) på Spotify - nå har faktisk låtene hennes til sammen nådd over en milliard avspillinger.

Sammen med David Guetta har hun laget den offisielle EM-låten «This Ones For You» og de to åpnet mesterskapet med et storslått show i Paris. Zara har dessuten vunnet to MTV EMA’S som «Best New» og «Best Worldwide Act». Året hennes har også bestått av et stort antall singler som spilles hyppig verden over, og de fleste vil nok være enige om at Zara var årets stjerne på de største svenske festivalene.

I 2017 kommer endelig det nye albumet, der det både blir nye kule samarbeid og en blanding av den flørtende popen vi forbinder Zara med sammen med urbane vibes som i «Ain’t My Fault». Det er altså ingen tvil om at 2017 kommer til å bli et minst like stort år for 19-åringen som 2016.

Vi er enormt glade for å få Zara til Ålesund Live, som kun én av to konserter hun holder i Norge i sommer

Ålesund Live arrangeres på Sørsida i Ålesund 16. og 17. juni. Fra før er artister som Veronica Maggio, Åge Aleksandersen & Sambandet, Kurt Nilsen og Mikhael Paskalev klare.

Nå er det også lagt ut rabatterte 2-dagerspass til ungdom og studenter. 
Billetter: https://tikkio.com/tickets/1651-alesund-live-2017

Ålesund Live
Lørdag 17. juni
Konsertstart: 23.00
>
x