Vilde og Anna

MGPjr vinnerene 2016 tar med seg sitt humørfylte show til Giske 7. juli, med nye og gamle sanger!

Vilde og Anna er en norsk sangduo fra Nordfjoreid. De synger og skriver egne pop-låter, og er kjent for sine melodiøse og fengense sanger med enkle og tydelige tekster på norsk. Jentene slo igjennom da de vant MGPjr i 2016 med sangen "Vestlandet". Siden da har de reist rundt i hele Norge og opptrådt på konserter og festivaler, og deltatt i flere underholdningsprogram på riksdekkende TV.

I desember i fjor slapp duoen 2 nye sanger "Vintertid" og "Gje blaffen" og i januar kom den nye låten "Hjerte av Gull". I løpet av mars kommer den nyeste singelen "Sola Skin". Alle de siste låtene til Vilde og Anna har blitt spilt hyppig på radioen og har gode streamingtall på Spotify. Sangen "Vestlandet" har for lengst passert 3 millioner streams på Spotify, og sangen har fått en helt spesiell posisjon for barn og voksne, både på Vestlandet og ellers i landet.

Når Vilde og Anna kommer til Giske 7. juli tar de med seg et splitter nytt og fartsfylt show, med massevis av humor og ei blanding av egne sanger og andre kjente MGP-sanger og populære poplåter. Vi gleder oss!


Spleisepass kan kjøpes på Momentium-appen eller Tikkio

Sommerfesten på Giske
Øygardshamna, Giske
Peace, love & understanding på Giske!
Kjøp Billett
x