Veronica Maggio

Hun er den største kvinnelige artisten i Norden og blir hyllet av både presse og fans for sine live-opptredener. Fredag 16. juni står Veronica Maggio på scena under Ålesund Live!

Veronica Maggio har siden debuten i 2006 sluppet hits som "Snälla bli min”, "Hela huset”, ”Vi mot världen”, "Välkommen in”, "Jag kommer” og "Satan i gatan”. I 2016 kunne Spotify kunne meddele at Veronica Maggio er den største kvinnelige artisten i Norden og at hun er en av Sveriges mest prisbelønte artister noensinne, med sine fem Grammis, to P3 Guld, tre Rockbjörnen og tre Gaffa-priser. Den siste prisen hun mottok var på P3 Guld-galaen i Sverige i 2015, da hun ble stemt frem av P3-lytterne til Årets beste liveopptreden.

Det er ikke bare publikum som hyller hennes liveopptredener. Hun har blant annet blitt beskrevet som «best i Sverige» (Gaffa) og «en popstjerne ut i fingertuppene» (Svenska Dagbladet).

I mai 2016 slapp hun sitt femte album «Den första är alltid gratis». Den inneholder blant annet singlene «Den första är alltid gratis» og «Vi mot världen», som begge har solgt til gull.

Lørdag den 13. august gjorde Veronica Maggio sin største konsert noensinne. Da fikk hun over 20.000 fans til å synge i kor på Stockholms Stadion. Konserten ble gjestet av blant annet Håkan Hellström, Eva Dahlgren, Markus Krunegård og Petter Winnberg fra Amason og ble hyllet i svensk media.

I oktober i fjor hadde Veronica Maggio livedebut i USA, på festivalen Stockholm, CA i Los Angeles.

Nå venter en klubbturné i Norge i vår, deretter spiller hun på noen utvalgte festivaler i sommer, som inkluderer Ålesund Live fredag 16. juni. Vi gleder oss stort!

Billetter: https://tikkio.com/tickets/1651-alesund-live-2017

Ålesund Live
Fredag 16. juni
Konsertstart: 23.00
>
x