Unge Ferrari

Fra utsolgt Oslo Spektrum og utsolgte konserter over hele landet til Giske. Unge Ferrari er klar for Sommerfesten!

Unge Ferrari

Unge Ferrari, eller Stig Haugen som er hans egentlige navn, slo ned som en bombe med debutalbumet «Til Mine Venner» i 2015. Albumet fikk en horde med femmer-anmeldelser, fra bl.a. Dagbladet, Natt & Dag, NRK P3 og Gaffa. Det ble lovord ogbeskrivelser som ukomplisert men catchy, imponerende, ektefølt og sterkt.

Singelen «Lianer» har med tiden vist seg å være en udødelig hit, og folk på alle berg og knauser synger med om å svinge seg med sine boys. Den og «Hvis Du Vil», «Vanilje» og «Ashanti» har herjet på P3 og andre kommersielle radiokanaler de siste par årene. Unge Ferrari var også gjesteartist på Arif sin kritikerroste debutplate «HighEnd / Asfalt».

Deretter tok H.E.V.N-prosjektet med Nostalgi 3Millioner i spissen over stafettpinnen som allsangvennlig materiale, og sammen med Tomine Harket spilte han utsolgte shows over hele Norge. Senere tid har han gjort seg bemerket med samarbeid med Cherrie, Silvana Imam, sin egen «Ashanti», «Urettferdig» med stjerneskuddet HKEEM og ikke minst den rykende ferske hiten «jeg bruker ikke kondom» med MARS, Arif og Karpe Diem.

Karrierene til Unge Ferrari har kun gått oppover. Han satte publikumsrekord på konserten sin under Øyafestivalen i fjor sommer. På høsten var Arif og Unge Ferrari innom Ålesund og spilte for et utsolgt Terminalen-publikum i ekstase! Så rundet de av et fantastisk 2017 med en utsolgt konsert i Oslo Spektrum 1. desember.

Spleisepass kan kjøpes på Momentium-appen eller Tikkio

Foto: Michael Ray

Sommerfesten på Giske
Øygardshamna, Giske
Peace, love & understanding på Giske!
Kjøp Billett
x