Sval

Kommer til Color Line Stadion og Minijugend lørdag 19. august!

Sval Rosenløw Eeg (17) vant som 12-åring MGPjr med sangen «Trenger deg». Den gikk rett til førsteplass på iTunes, og ble hyllet av så vel kritikere som unge fans. VG skrev: «Popkunst i ydmyk enkelhet». Siden har Sval gitt ut flere singler, blant annet «Tidsfrist» (listet på både mP3 og P1) og «To år tilbake», som ble en umiddelbar hit.

I februar 2016 kom debutalbumet «Mellom oss», til glimrende mottagelse. «[Det ligger] så mye poptalent her at «Mellom oss» uansett blir en gledelig opplevelse. At Sval bare vil bli bedre og bedre med årene føles like opplagt», skrev Aftenposten. Albumet gikk rett inn på VG-lista Topp 20, og med Svals unike appell ble låter fra albumet listet både hos P3 og P1, og streames stort på Spotify.

Sval har spilt på en rekke tv-show, blant annet Lindmo (NRK1) og Senkveld (TV2), hun har varmet opp for Isac Elliot i Oslo Spektrum, og spilt eksklusivt på by:Larm. På kort tid har Sval etablert seg som en særegen artist, som med genuine tekster og catchy popteft appellerer til et bredt publikum.

Minijugend
Lørdag 19. august
Scene: TBA
Konsertstart: TBA
>
x