Sigrid

Kommer til Jugendfest 2018!

Sigrid har prestert kunststykket å være en snakkis før hun i det hele tatt hadde gitt ut musikk. Men da hun presenterte sin debutsingel «Don’t Kill My Vibe», viste hun at hun kan leve opp til forventningene. Platekontrakt med legendariske Island Records (U2, PJ Harvey), 1 million streams på Spotify i løpet av tre dager og en internasjonal hype vi knapt nok kan huske maken til i nyere norsk pophistorie.

Hun har vært tatt ut som «Up Next»-artist hos Apple Music og opptrådt på «The Late Late Show with James Corden», som er et av USAS største talkshow. Fremføringen fikk Corden til å storme opp på scenen, kaste seg om halsen på Sigrid, mens han utbrøt «That was great! Oh my god!» (se videoen under).

Det er ingen tvil om at 20 år gamle Sigrid er et talent utenom det vanlige, som alltid leverer klasse med den største selvfølgelighet og med et stort smil om munnen. Stikkord for en typisk konsert med Sigrid er: fantastisk vokal, knallsterke låter og en utrolig tilstedeværelse på scenen. Du gjør lurt i å ikke gå glipp av konserten hennes på Jugendfest i 2018. Det blir definitivt noe å skryte av.

x