Sigrid

Hun signerte nylig en stor internasjonal avtale, og alt tyder på at 2017 blir et spennende år for Ålesundsjenta. Vi er utrolig glade for at Sigrid tar turen til Giske lørdag 1. juli!

Allerede som 17-åring fikk Sigrid Raabe platekontrakt på velrenommerte Petroleum Records, og ikke uten grunn. Ålesunderen med den bemerkelsesverdige stemmen har flere P3-listede låter og festivaler bak seg. Sigrid har nå flyttet til Bergen.

Da hun spilte under musikkfestivalen Vill Vill Vest nylig, skrev hun under med engelske Island Records. Storselskapet har fra før artister som Ariana Grande, PJ Harvey og U2 i stallen.

Det er ingen tvil om at 20 år gamle Sigrid er et talent utenom det vanlige, som alltid leverer klasse med den største selvfølgelighet og med et stort smil om munnen. Stikkord for en typisk konsert med Sigrid er: fantastisk vokal, knallsterke låter og en utrolig tilstedeværelse på scenen.

Alt ligger tilrette for en minnerik opplevelse lørdag 1. juli når Sigrid tar med seg et godt knippe med toppmusikere og spiller under Sommerfesten på Giske!

Sigrid
Sommerfesten på Giske
Konsertstart: TBA
Scene: TBA
>
x