Seigmen

​Seigmen besøker utvalgte klubber i Norge, og Terminalen står på lista 21. desember!

Hvis man befant seg i Norge på 90-tallet med et snev av musikkinteresse, så var det ingen vei utenom Seigmen. Det hele startet på tampen av åttiåra med Klisne Seigmenn, deres vindskeive mix av punk og metal var ikke hverdagskost hjemme i sommerbyen Tønsberg – eller noen andre steder for den saks skyld. Etter navnejusteringen kom debutskiva ”Pluto” i 1992, og innen vi ønsket 1996 velkommen var Seigmen allerede det største navnet i norsk rock. På veien dit hadde de bl.a. sluppet klassikeren ”total”, og musikken hadde funnet den formen vi kjenner fra hitsingler som ”Döderlein”, ”Metropolis” og ikke minst deres fantastiske tolkning av deLillos klassiker ”Hjernen er Alene”.

Seigmen la instrumentene på hylla idet 90-tallet ble til et nytt millenium, og har kun spilt sporadiske konserter siden den gang, inkludert en klubbturné i kjølvannet av en overraskende ny albumutgivelse i 2015. Glimrende liveanmeldelser og et trofast konsertpublikum viser at bandet fortsatt lever opp til ryktet som et av landets beste liveband.

Nå har vi igjen gleden av å invitere til noen få klubbkonserter med Seigmen. I desember får Trondheim, Stavanger, Ålesund og Oslo besøk av vestfoldingene, før de avslutter runden med en konsert i hjembyen Tønsberg. Vi ser fram til et nytt møte med gamle klassikere og er spent på om de gamle mestere har noen nye ess opp i ermet!

Turneliste:

18/12 Stavanger, Folken
19/12 Oslo, Rockefeller
20/12 Trondheim, Byscenen
21/12 Ålesund, Terminalen
22/12 Tønsberg, Støperiet

Dørene åpner kl 20

Konsertstart kl 21.30
ID: 18
Pris: 440,-
Billetter på Momentium-appen eller her: https://tikkio.com/tickets/6379-seigmen-terminalen

Billettsalget starter onsdag 29. august kl 09.00.

Foto: Tom Lund

Seigmen
21. desember
Terminalen Byscene
Dørene åpner kl 20
Konsertstart kl 21.30
ID: 18
>
x