Seeb

Norskprodusert musikk er i vinden som aldri før og mye av honnøren for den enorme, internasjonale oppsvingen bør rettes mot SEEB. Lørdag 19. august kommer de til Jugendfest!

SEEB består av trioen Simen Eriksrud, Espen Berg og Nicklas Strandbråten. Gutta slo for alvor gjennom i 2015 ved å remixe udødeliggjøre Mike Posners "I Took a Pill In Ibiza" som raskt etablerte seg i toppen av hitlister over hele verden, deriblant det popmusikalske nåløyet som er Billboard Hot 100 i USA.

Året etter ble om mulig enda bedre med offisielle remixer av Coldplay sin internasjonale landeplage"Hymn for the Weekend", One Republics "Kids" og ikke minst svenske Tove Los "Moments". Men det betyr selvsagt ikke at SEEB hviler på laubærne, tvert i mot har de i tillegg gitt ut to egne suksessrike singler in "What Do You Love" og "Breathe".

I sum har SEEB virkelig etablert seg på verdenskartet og kommer stadig vekk med nye, spennende utgivelser som får oss alle til å danse og elske livet. Mellom slagene gjør de imidlertid noen få, eksklusive gigs, og derfor ser vi veldig frem til å ønske gutta velkommen til Jugendfest i sommer!

Billetter kjøper du HER

Jugendfest
Lørdag 19. august
Scene: TBA
Konsertstart: TBA
>
x