Revolt V

Det var de unge lovende rockerne i Revolt V som stakk av med seieren i årets utgave av Musikkprisen. Det Molde-baserte bandet blir dermed å se på scenen under Jugendfest på Color Line Stadion.

Vinnere av Musikkprisen 2017
Det var en spennende finale som gikk av stabelen på Terminalen Byscene i Ålesund i mai. Alle de seks finalistene holdt svært høyt nivå og det var ingen enkel oppgave for juryen å velge ut sine favoritter, men gutta i Revolt V trakk det lengste strået etter å ha levert bunnsolid og energifullt fra scenen. Guttene boblet over av følelser da juryformann Terje Erstad røpet vinneren “Dette føles uvirkelig og det er en stor drøm som går i oppfyllelse”, var ordene fra vokalist Ulrik Bolsønes. “Den kun 15 år gamle frontfiguren kan vise til en moden stemmeprakt få andre rockere på hans alder har” sier jurymedlem Asbjørn Slettemark.

Høyt nivå
 “Årets finale inneholdt et stort sjangerspenn, noe som gjør dette ekstra spennende å jobbe med”, sier juryformann Erstad. “År etter år ser vi at svært mange gode band og artister melder seg på Musikkprisen og det er stor stas å se at tidligere vinnere som Highasakite, Mikael Paskalev og Cashmere Factory gjør det bra der ute med musikken sin og det blir spennende å følge den videre utvilingen til gutta i Revolt V i årene som kommer”.

Fredag 18. august åpner de showet på Jugendfest.

Jugendfest
Fredag 18. august
Scene: TBA
Konsertstart: 18.30
>
x