OnklP

Favoritt-onkel lager kok på Color Line Stadion fredag 16. august!

Enhver introduksjon er egentlig overflødig. Enten det er VG eller Dagbladet, rap-fans eller svigermødre, festivalgjengere eller Securtias-vakter – alle kjenner til OnklP. Alle har en mening. Alle kjenner en som kjenner en som kjenner ham.

Med sin sterke personlighet og ærlighet har OnklP regjert på den norske hip-hop scenen i snart to tiår. Han er en prisvinnende tekstforfatter som har blitt rost opp i skyene av politikere og samfunnstopper, samt hatt en viktig stemme i samfunnsdebatten. Bak seg har han noen av de tyngste bransje-prisene, og har samarbeidet med noen av de største navnene i Norsk musikk – på kryss av sjanger. Med sin sterke personlighet og ærlige tekster, har han beveget det norske folk både fra scenen, gjennom radio og på TV.OnklP utvikler seg stadig som artist i nye sjangre, konsentrasjoner og samarbeid, og nå står han igjen på egne ben.

Når den evig energiske OnklP tar scenen igjen, er det med dedikerte fans fra alle generasjoner i publikum. I tillegg til moderne klassikere som ‘Styggen på ryggen’ og ‘Snufs’ i repertoaret er Pål tilbake med ‘Føler meg bedre’, som tar et oppgjør med fortiden og ser fremover.‘Føler meg bedre’ er første av en rekke låter fra OnklP i tiden som kommer.

Pål Tøien er tilbake - og denne gangen gjør han det på egenhånd. I 2019 kan du forvente å se han på en scene nær deg, med mer i bagasjen enn noen gang før.

Billetter til Jugendfest 2019 kjøpes her:https://tikkio.com/tickets/6257-jugendfest-2019

Foto: Stian Andersen

x