Mikhael Paskalev

Åpner festivalen fredag 16. juni.

Halvt bulgarske/ halvt Sunnmørske Mikhael Paskalev satte seg for alvor på kartet da han vant Urørtfinalen på NRK P3 i 2012. Siden den gang har han hatt stor suksess med singler som "I Spy" og "Jive Babe" med tilhørende bemerkelsesverdige videoer. Videoen til platinumselgende "I Spy" har sågar hatt over 2 millioner visninger på Youtube og Vimeo.

Det sjeldent etterlengtede debutalbumet "What's Life Without Losers", fra 2013 fikk strålende kritikker i Norge. Dagbladet skrev i sin anmeldelse: "En plate proppet med varme, eufori og mest av alt ærlig og godt låtskriverhåndverk."

Mikhael har vært Spelemannominert for både Årets musikkvideo i 2012 og Årets nykommer for debutalbumet sitt i 2013.

I tillegg har han spilt på de fleste av landets store festivaler som Øya, Hove og Slottsfjell, samt spilt for utsolgte klubber fra nord til sør i landet.

Hypen har ikke kjent noen grenser, og interessen fra utlandet er enorm. Mikhael har spilt utsolgte show i UK, Frankrike, Tyskland, Nederland, Australia og USA.

Med sin første utgivelse på over tre år er Mikhael Paskalev endelig tilbake med den uforskammet fengende singelen «Witness». Og det er tydelig at sunnmøringen har brukt tiden i studio med produsent Joseph Wills på særdeles fornuftig vis.

I juni er han tilbake i hjembyen og åpner showet på Ålesund Live 2017.

Billetter: https://tikkio.com/tickets/1651-alesund-live-2017
Rabatterte festivalpass i desember. NB! Begrenset antall

Foto: Anthony Huus

Ålesund Live
Lørdag 17. juni
Konsertstart: 19.00
>
x