Madcon

Kommer til Minijugend 2018!

Disse gutta har hatt flere 1-singeler enn de fleste andre norske artister. Låter som «Beggin», «Don’t Worry», «Glow», «Freaky Like Me» og «One life» samt hundrevis av konserter var med å gjøre Madcon til en av Europas største europeiske duoer.

Madcon ble først kjent tidlig på 2000-tallet, da de debuterte med spellemannprisvinnende ”It’s All a Madcon”. I 2007 kom det store gjennombruddet med singelen ”Beggin”, en gammel Frankie Valli-klassiker i ny drakt som solgte til seks ganger platina.

Oppfølgeralbumet ”So Dark The Con Of Man”solgte til dobbelt platina, og innkasserte to spellemannspriser.

Deretter gikk det slag i slag med”An In CONvenient Truth” og singelen ”Liar”, og enda et par spellemannspriser, før de i 2010 holdt en forrykende opptreden under Eurovision-finalen med låta “Glow”. Låta gikk 10 ganger platinum og toppet hitlister i Norge og rundt om i Europa. I 2013 slapp bandet albumet “Icon”. På albumet bidrar internasjonale stjerner som bl.a Kelly Rowland, Snoop Dogg og Rick Ross.

Singelen “Onelife” feat Kelly Rowland gikk multiplatinum og har over 16 millioner views på YouTube.

Madcon live skaper en energi blant publikum som må oppleves, det er umulig å ikke bli revet med når disse gutta står på scenen!

Minijugend
18. august
Åpent 12-16
>
x