Lukas Graham

Den danske trioen bak superhiten «7 Years» er nå bekreftet til Ålesund Live.

Gjennombruddet kom i 2016, da de fikk tre Grammy nominasjoner for superhiten «7 Years», som inkluderte «Record of the Year», «Song of the Year» og «Best Pop Duo/Group Performance». Den danske trioen, ledet av vokalist og låtskriver Lukas Focchammer, havnet på toppen av hitlistene i rekordfart og debutsingelen «7 Years» ble nr 2. på Billboard Hot 100, med over 600 streams på Spotify. Dette gjorde den til den mestselgende singelen fra en debuterende artist i 2016, og den 3. mestselgende singelen totalt. Låten har fortsatt å herjet på spillelistene siden da, og i dag har den nærmere 800 millioner streams på Spotify.

«7 Years» er med på Lukas Grahams debutalbum, som har fått fantastiske kritikker. Albumet debuterte på 3. plass på Billboard Top 200 med ros fra blant annet The New York Times, Rolling Stone og Billboard.

Debutalbumet har passert platina i Norge, og «7 Years» har solgt til 4 x platina.

- Lukas Graham er en stor entertainer og de har et knallgodt band. De har herjet hitlistene verden over, så det garanteres god stemning og allsang når disse gutta går på scenen. Vi gleder oss til å få dem på besøk, sier bookingsjef i Momentium, Steffen Kjevik.

Ålesund Live arrangeres på Sørsida (mellom Terminalen Byscene og Molo Brew) 15. og 16. juni 2018. Artister som Susanne Sundfør, Hellbillies og Gåte er tidligere sluppet til festivalen, og flere annonseres snart.

Billetter kjøpes på Momentium-appen eller Tikkio.com

Ålesund Live
Sørsida, Ålesund
Byfestivalen Ålesund Live holdes 15. - 16. juni i Ålesund sentrum.
Kjøp Billett
x