Lokalisert

​“Lokalisert” - lokale band spiller på Terminalen!

Fredag 1. mars er det klart for Lokalisert på Terminalen. Denne kvelden er det kortreist musikk som gjelder og det er med stor glede vi ønsker velkommen til en tung helaften med Magnolia Red, Revolt og Bacon Torpedo.

Magnolia Red

Magnolia Red er en kvartett fra Sunnmøre som krysser linjene mellom rock & roll, americana og indie, med referanser som kan spores tilbake til 'gullalderen' fra siste halvdel av 60-tallet og utover 70-tallet, med artister/band som Neil Young, Crosby, Stills & Nash, The Band og Grateful Dead, samt 'samtidige klassikere' som f.eks. Wilco og Ryan Adams & The Cardinals.

Revolt

Revolt er en rockekvintett med unge og talentfulle gutter født tidlig på 2000-tallet, og som tar det klassiske bandets mentalitet veldig seriøst.

De er uredde, og beklager ikke hva de gjør. Det er som et godt tilbakeblikk til den gull-epoken med solid 90 og tidlig 2000s rock, kombinert med en kjærlighet til tidløse melodier og et moderne, oppdatert lydbilde.

Bacon Torpedo

Bacon Torpedo fra Ålesund spiller god gammaldags rock n roll med solide nikk til banda de vokste opp med: Gluecifer, Turboneger og Hellacopters. De ga ut en 10 tommers vinyl i 2018 til gode kritikker i rockeundergrunnen, og til sommeren venter bandets debut album. Som platebutikken Big Dipper beskriver bandet: AC/DC møter Gluecifer med raffe metalsoloer. Skål!
Dører kl 20.00
Lokalisert
1. mars
Terminalen Byscene
Dører kl 20.00
Konsertstart kl 21.30
ID: 18
>
x