LIZZ

LIZZ vant Musikkprisen i 2020 og står på scena under Jugendfest 2021!

Først vant hun Musikkprisen 2020, så slo hun personlig streaming-rekord med låta “Can’t Get Enough” etter å ha bestemt seg for å bli uavhengig artist. 2. oktober kom låta "Game of Love".

LIZZ, som kommer fra Kvamsøy og tilbrakte oppveksten sin i Trondheim, startet karrieren med å dele musikk og videoklipp på Facebook i 2014.

Siden da har hun etablert seg som en solid liveartist og sluppet et album og en rekke singler.

LIZZ setter ikke musikken sin i bås, og kombinerer pop, rock, soul, R&B og andre stilarter.

Musikken har krysset landegrenser, blitt listet på radio, anmeldt i musikkblogger, omtalt i pressen, og vært på TV. Hennes hjertevarme tilstedeværelse på scenen og i sosiale medier har bidratt til en eksponentiell popularitetsvekst de siste årene.

LIZZ vant Musikkprisen 2020 med låta "No.2", etter å ha sanket tusenvis av publikumsstemmer og overbevist juryen. Hun skal dermed spille inn plate i Ocean Sound Recordings, og er aktuell for Trondheim Calling og Jugendfest i 2021. Det siste halvåret har LIZZ også stilt opp i portrettintervju i Sunnmørsposten, og hatt en rekke streamkonserter. I høst spiller hun live igjen, bl.a. på alternative Pride-feiringer i Mo i Rana og Drammen.

LIZZ tok nylig et valg om å bli uavhengig artist og endre strategi, og låta "Can't Get Enough" ble den første singelen hun ga ut selv. Låta, som kom 7. august, har allerede blitt en fan-favoritt, og ble streamet hele 70,000 ganger i løpet av den første måneden, og nærmer seg nå 100.000. Disse tallene markerer en rekordhøy økning for artisten. 2. oktober slapp LIZZ singelen "Game of Love". Den kan beskrives som en dramatisk ballade som kombinerer retro synth-pop og orkester-pop. Det er en stemningsfull komposisjon med kontraster og interessante vendinger. Det mørke temaet og de treffende tekstene vekker sterke følelser i lytteren. “Game of Love” skildrer hvor hjerteknusende det er å finne ut at det du trodde var kjærlighet egentlig bare var et spill for galleriet. LIZZ har utfordret seg selv, og lytteren får oppleve en ny side av henne som vokalist. Med som produsent og låtskriver er Eirik Molnes Husabø.

Billetter til Jugendfest 2021 til tilbudspris finner du her: https://tikkio.com/tickets/10972-jugendfest-2020

x