Listen to Girl

Listen to Girl spiller på Terminalen-scena under Ålesund Live 2018!

Musikk som resonerer med noe på innsiden. Catchy og unikt, det er en kunst å skrive slike låter. .. en opplevelse av noe gjenkjennelig og uoppdaget på samme tid” –Susanna Wallumrød

Forlokkende låtskriving, nyskapende tankegang, drivende gitar og to stemmer som smelter sammen oppå eller driver av gårde på egenhånd er kjernen av LISTEN TO GIRL's unike uttrykk.

Bak navnet finner vi låtskriver, gitarist og sanger Christian Skår Winther sammen med multiinstrumentalist, sanger og medskriver Ina Sagstuen. Begge velkjente navn i det kreative norske musikkmiljøet i band som Monkey Plot, Torg, Skadedyr og Ich Bin N!ntendo. Debutplata “Sea And Dirt” kom i 2016, og ble plukket opp av Susanna Wallumrød, en av Norges mest distinkte artister, som gav den ut som en eksklusiv vinylutgave på plateselskapet SusannaSonata.

På denne konserten har de med seg Andreas Skår Winther på trommer og Magnus Nergaard på bass, og gir en sjelden mulighet til å få med seg Ålesund-brødrene på samme scene i hjembyen.

“Det er stemmene som er magiske: Duoen synger ofte sammen, og stemmene er på et vis like, alt kunne vært sunget av ham og henne, og de glir inn i hverandre på helt unike måter. –Morgenbladet, Marius Lien

“Sounding out of step and out of time from many of the Nordic guitar and pop scenes, it’s this uniqueness which makes them such a refreshing act”. –Line of Best Fit (UK)

Billetter til Ålesund Live 2018 kjøpes på Momentium-appen eller HER

Foto: Signe Luksengard

Ålesund Live
Sørsida, Ålesund
Byfestivalen Ålesund Live holdes 15. - 16. juni i Ålesund sentrum.
Kjøp Billett
x