Lemaitre

​Den norske, Los Angeles-baserte elektronikaduoen Lemaitre returnerer med ny singel – og er klare til å fylle Terminalen med Ålesund sine fans fredag 16. november.

Billettsalget starter fredag 16. mars kl 09.00.

Lemaitre debuterte i 2010 og har siden hatt noen eventyrlige år, med massiv internasjonal interesse. De har blant annet gjort en uforglemmelig opptreden på Coachella, «We Got U» ble plukket ut som en av låtene på FIFA 17, de har hatt tung radiorotasjon, og musikken deres dukker stadig opp i tv-serier og reklame, blant annet i telefonreklame for Google og Apple. Mye har altså skjedd siden Ketil Jansen og Ulrik Denizou Lund møttes i Oslo og knyttet felles bånd rundt deres interesse for musikk og artister som Chemical Brothers og Basement Jaxx.


Den nye singelen «Machine» blander lyse synthlinjer, cathy gitarriff og svevende melodi, i en nærmest indiepop-inspirert innpakning. «Machine» er den første i en serie låter som kommer i løpet av året. De kommende singlene er resultatet av samarbeidet med produsentene Coucheron, Jerry Folk og Bearson, alle nordmenn og gode venner bosatt i L.A.

Dørene åpner kl 21

Konsertstart kl 22.30

ID: 18

Pris: 349,-
Billetter på Momentium-appen eller her: https://tikkio.com/tickets/5055-lemaitre-terminalen
Billettsalget starter fredag 16. mars kl 09.00. 
Lemaitre
16. november
Terminalen Byscene
Dørene åpner kl 21
Konsertstart kl 21.30
ID: 18
>
x