Kurt Nilsen

Kurt Nilsen er blant de artistene i Norge som trekker flest mennesker til sine konserter. Landets kanskje beste stemme blir å se på Ålesund Live neste år.

Kurt Nilsen kommer med nytt album i februar 2017!

Etter flere år med låtskriving og jobbing i studio er det endelig klart for nytt materiale, og Kurt og hans anerkjente band legger ut på en veien igjen!

“Å få spille for publikum er alltid den største drivkraften min i den jobben jeg har. Jeg gleder meg enormt til å reise ut på en stor og omfattende sommerturné igjen, og vise folket hva vi har jobbet med. Det blir en fin samling av gamle hits og forhåpentligvis nye hits”, sier Kurt Nilsen. “Vi håper å gi publikum en skikkelig festkveld, en feiring med gode venner - eller en musikalsk frikveld sammen med den du er aller mest glad i. Aldri har jeg vært med gira på å komme ut å spille, aldri har bandet vært bedre - og aldri før har jeg hatt en settliste som jeg har vært mer stolt over. Dette blir så skøy!”

Siden oppstarten i 2003 har den folkekjære artisten rørt mennesker landet rundt med sin varme stemme, nære fortellerstil og sitt enorme publikumstekke. Når han kommer til Ålesund Live i sommer, vil han ta publikum med på en musikalsk reise gjennom hele hans karriere; Her blir det ballader, country og dampende rock. Med seg på scenen har han noen av Norges mest anerkjente musikere. De er alle klare for å lage feststemning for publikum!

Billetter: https://tikkio.com/tickets/1651-alesund-live-2017

Tilbudspris i desember. NB! Begrenset antall!

Foto: Johanna Siring

Ålesund Live
Fredag 16. juni
Konsertstart: 21.00
>
x