Kjartan Lauritzen

Etter å ha levert en helt vill (og utsolgt) konsert på Terminalen, er rap-helten nå klar for vestlandets største festival!

Kjartan Lauritzen har på rekordtid gått fra å være en nesten normal gutt fra Balestrand i Sogn & Fjordane, til å bli hele Norges nye rap-superhelt. Med sitt breie sognemål tok han først Bergen med storm, før resten av landet åpnet øyner og ører for bygdegutten. En gledesspredende karakter og et sjeldent godt rapteknisk talent la grunnlaget for reisen som til nå har gjort han til en av Norges mest populære artister uten noe majorlabel i ryggen. EP-en «Fenomenet» fikk terningkast 6 av musikkredaksjonen i P3.

Han vokste raskt ut av små konsertlokaler, og erobret festivalscener bare et år etter han startet som artist. Nå headliner han noen av Norges største festivaler, og det er ikke uten grunn. Showet han leverer er annerledes. Han byr på seg selv på en måte som skaper unik kontakt med publikum, og sceneshowet hans kan konkurrere med de aller drøyeste fra Norge og utlandet. Nå er han klar for Jugendfest og du er velkommen!

Billetter til Jugendfest kjøpes her: https://tikkio.com/tickets/6257-jugendfest-2019

x