King Kamping

Det er 30 år siden King Kamping ga ut singelen «You Are». Nå er de klare for Ålesund Live, og åpner showet fredag 15. juni.

King Kamping ga ut sin singel «You Are» i 1988, og i 1989 kom albumet. Videoen til «You Are» ble sluppet rett før King Kamping dro på sin Norgesturné i 1989. Horten, Kragerø, Gjøvik, Arendal, Kristiansand, Haugesund, Bergen, og selvfølgelig Ålesund var noen av plassene som den gang fikk besøk av King Kamping.
King Kamping har altså 30-års jubileum i år for singelen «You Are». De har også 30- års jubileum for sitt album neste år (2019).King Kamping er super aktuell i disse dager, og gir ut sin nye låt: «Down Down Down», fredag 1. juni 2018.Kjent for sin lette iørefallende funky pop-rock,, så ser bandet virkelig frem til å opptre på årets Ålesund Live 2018.Det har vært et par utskiftninger i bandet siden sist, og i tillegg har en ny bassist og trommeslager kommet inn som faste medlemmer i bandet.

King Kamping ~ anno 2018 er:

Harald Frostad
Rune Haugland
Jan Sindre Andreassen
Lars Øverås
Jan Håvard Melsæter

Her finner du King Kamping på Facebook: https://www.facebook.com/KingKamping/

Nå er King Kamping bekreftet til Ålesund Live, som arrangeres 15.-16. juni på Sørsida (mellom Terminalen Byscene og Molo Brew). Fra før er Hellbillies, James Bay, Gåte, Lukas Graham, Susanne Sundfør og mange flere klare for festivalen.

Billetter til Ålesund Live 2018 kjøpes på Momentium-appen eller HER

Ålesund Live
Sørsida, Ålesund
Byfestivalen Ålesund Live holdes 15. - 16. juni i Ålesund sentrum.
Kjøp Billett
x