John Olav Nilsen & Nordsjøen

Tre år etter at John Olav oppløste gjengen, gjenoppstår han med Nordsjøen, og det låter akkurat like bra som før. De spiller herlige låter som oser av 80-tallets The Cure og The Smiths, med sterke tekster på morsmålet når de kommer til Giske lørdag 1. juli.

John Olav Nilsen er tilbake, og slapp ut en ny singel «Inn i min tid» 18. november 2016 under den nye konstellasjonen John Olav Nilsen & Nordsjøen. Akkurat nå er de ute på en eksklusiv miniturné på utvalgte steder, og til sommeren er de høyaktuelle for festivaler.

Det er nok mange fans som blir glade for nyheten om at John Olav Nilsen er tilbake med ny musikk. Helt siden den vanvittig kritikerroste og Spellemannsvinnende gullplate-debuten “For Sant Til å Være Godt” i 2009 har bergensartisten vært en av de absolutte livefavoritter i Norge, men det nærmer seg fire år siden forrige utgivelse – så det skal sannelig bli godt å få ny lyd. I mellomtiden kan man mimre med perler som “Diamanter & Kirsebær”, “Valiumsvalsen”, “Skrekkfilm”, “Hull i Himmelen”, “Ikkje Fåkk med Kjærligheten” og “Hundeår”.

Den nye plata “Nordsjøen” kom ut den 17. februar og har blant annet fått en 5-er av Musikkmagasinet til Klassekampen. Nilsen & Nordsjøen skal på Norgesturné i vår og festivalturné til sommeren. Da tar de turen innom Giske og Sommerfesten, så det er bare å glede seg!

Foto: Eirik Ullebø

Sommerfesten
Lørdag 1. juli
Scene: TBA
Konsertstart: TBA
>
x