Janove

Opplev Janove i soloformat, men med fullt band, når han spiller på Sommerfesten lørdag 1. juli!

Janove er tilbake! I februar kom albumet ”Artisten & Marlene” til stor glede for både gamle og nye fans av Janove og hans alltid like karakteristiske musikk. I mars fikk over 7000 forventningsfulle fans, med sommerfugler i sine mager, oppleve et splitter nytt liveshow som solgte ut i rekordfart fem måneder i forkant!

Sammen med sitt nye eminente band bestående av Børge Fjordheim (trommer), Mattias Hellberg (gitar), Gulleiv Wee (bass) og Micke Lohse (tangenter) fikk avslutningskonserten på USF/Bergen intet mindre enn terningkast seks, eller karakteren A som ”Studvest” anvender. Det ryktes med andre ord om at Janove og hans nye medmusikanter allerede har rukket å varme seg opp, spilt seg varme og prikket inn storformen til festivalsommeren 2017.

Her er det bare å kjenne sin besøkelsestid og stille seg opp foran scenen sammen med et allsyngende publikum på purunge liveklassikere som ”Verden Går Til Helvete, Tralala”, ”Me Vokser Aldri Opp”, ”Regnbuen Treffer Oss Ikkje Lenger” og ”Marlene”.

Kjenner vi Janove rett så kommer han til å levere et gjennomproft og alltid like smittsomt liveshow. Og kjenner vi hans publikum rett så blir det god stemning og allsang fra første til siste låt.

Velkommen til Janove Live på Sommerfesten!

Link til musikk: https://lnk.to/ArtistenOgMarlene

Hjemmeside: http://www.janove.no

Janove
Sommerfesten på Giske
Scene: TBA
Konsertstart: TBA
>
x