Isak Shorty

Spiller på Sommerfesten begge dager.

Isak har bare så vidt begynt å slippe musikk. Det har likevel skjedd en hel del rundt rapperen fra Ålesund. Det som begynte med enkelt studioutstyr på gutterommet og coverlåter, eskalerte fort til låter på Soundcloud, etterfulgt av egenutgitte singler som «Venna», «Vil ikke snakke med D» og «Vito», som alle ble sluppet i løpet av 2017.

I mars 2018 slapp han singelen «Gjengting». Den samme våren vant han Musikkprisen 2018. Den nasjonale musikkonkurransen arrangeres som et samarbeid med blant annet Momentium som står bak Terminalen Byscene, Sommerfesten på Giske, Jugendfest og Ocean Sound Recordings i Ålesund. Juryen som stemte ham frem besto blant annet av juryformann Terje Erstad fra Momentium, Kathrine Synnes Finnskog fra Music Norway, Kristin Winsents fra P13, Asbjørn Slettemark og Tord Krogtoft fra Øyafestivalen.

Isak Shorty slapp «Blomst» feat. Andrea Haugland høsten 2018 og den ble blant annet beskrevet som "reseptfri antidepressiva". Han har spilt på Øyafestivalen, Jugendfest og Trondheim Calling og signerte nylig med Atomic Soul.

Mer musikk er rett rundt hjørnet...

Lørdag 29. juni  og søndag 30. juni ser du han på Giske!

Billetter til lørdag kjøpes her: https://tikkio.com/tickets/8487-sommerfesten-pa-giske-2019 (søndag er det spleis)

Foto: Viktor Mauren Rekdal

x