Hjerteslag

Det er en stor glede å kunne fortelle at Hjerteslag tar turen til Giske for å spille på Sommerfesten i juli!

Hjerteslag vinner stadig nye fans. Bergensbandet entret den norske rockescenen med singelen «Lasaronens vår» i 2014, og gjorde seg umiddelbart bemerket blant musikkelskere og anmeldere landet over. Bandet spilte på festivaler som Øyafestivalen, by:Larm og Slottsfjell, og fikk fortjent rykte på seg for å være et svært spennende liveband. Da de i starten av 2015 brakdebuterte med albumet «Møhlenpris Motell», ble de belønnet med skyhøye terningkast.

2016 har vært nok et glitrende år for Hjerteslag. Singelen Sang Til Sonja har fått tung radiorotasjon og toppen en rekke lister over årets beste norske låter. Albumet «Vannmann86» har begeistret et samlet norsk anmelderkorps. Aviser som VG, Aftenposten, Dagbladet, Bergens Tidende og Dagsavisen har alle trillet til fem på terningen.

Med vokalist og låtskriver Robert Eidevik i front er Hjerteslag mer bunnsolid enn noen gang. Med en helt egen stil og plenty med attitude, serverer Hjerteslag allsangvennlig og fengende rock – som skapt for festivalscenen.

Sommerfesten
Lørdag 1. juli
Scene: TBA
Konsertstart: TBA
>
x