Hajk

Det fremadstormende indie-popbandet kommer til Giske 7. juli.

Hajk sin karriere skøyt fart rett ut fra startblokkene, og den oppadgående kurven viste aldri tegn til å stoppe. Nå skal de følge opp suksessen, en suksess som gjorde at hele verden rettet øynene mot Norge og Oslo.

Astrid S, Sigrid og Kimbra er uttalte fans, og her til lands ble bandet trukket frem som «Ditt nye favorittband» av Dagsavisen. En samlet presse, inkludert Dagbladet, Dagens Næringsliv, Morgenbladet, Klassekampen, NRK P3 og GAFFA var unisone i hyllesten av debutplaten som kom i februar 2017. Internasjonalt stod det heller ikke stille og Noisey, Stereogum, Line of Best Fit, Drowned In Sound, The Independent, Clash Music, Dagens Nyheter, Indie Shuffle med flere, kastet seg på den stadig voksende Hajk-bølgen.

Hajk har blitt sammenlignet med alt fra Phoenix, Dirty Projectors og Grimes til Dire Straits, Belle & Sebastian og Haim, men mest av alt har bandet produsert sitt eget umiskjennelige sound.

Det er en stund siden bandet spilte inn låtene til debutalbumet, og det høres at bandet er ivrige etter å komme i gang. Ikke minst tar de soundet fra debuten enda noen hakk videre. Ved å utforske mulighetene innenfor sjangeren blir det denne gangen et mye mer raffinert uttrykk. Det er de enkle men store balladene, og det er de catchy, uptempo poplåtene. Det er popmusikk med edge, det er catchy melankoli.

2018 ser ut til å bli nok et Hajk-år, med nye singelen «Untouch». En nydelig poplåt som du nok kommer til å høre mye av i tiden som kommer.

Vi gleder oss til å se Hajk på Giske lørdag 7. juli.

Spleisepass kan kjøpes på Momentium-appen eller Tikkio

Foto: Audun Selnes

Sommerfesten på Giske
Øygardshamna, Giske
Peace, love & understanding på Giske!
Kjøp Billett
x